Zakelijk bestellen

Voor zakelijke klanten is een speciale inlog mogelijk. U kunt hiermee op factuur bijvoorbeeld verjaardagsboeketten, afscheidsboeketten of bloemen bij ziekte bestellen. Wij leveren in Groot Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Hoofddorp, Amstelveen, Abcoude, Diemen, Badhoevedorp, Aalsmeer en Landsmeer.

Wilt u bestellingen laten bezorgen door heel Nederland? De boeketten kunnen via het landelijke bloemistennetwerk FloraNL worden bezorgd.

Online bestellen bedrijven

Door het online servicesysteem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL bedrijven en bloemisten. Daarnaast is het mogelijk dat wij uw bloemenabonnementen, interieurbeplanting, onderhoud en kerstdecoraties leveren. Op maat kunnen we kijken wat passend is. Wij maken hiervoor graag een afspraak.

Enkele voordelen van MijnFloraNL:

  • Bestelgemak van bloemen & planten via online servicesysteem
  • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje
  • Track & Trace van orders
  • Facturen digitaal en op maat

Inloggen MijnFloraNL


Bestellingen op factuur mogelijk door heel Nederland

Systeem zakelijk bestellen

MijnFloraNL is een zeer gebruiksvriendelijke service, waarmee wij de (zakelijke) klanten meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden. FloraNL ondersteunt hierbij door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerd servicesysteem MijnFloraNL.

Orders en facturatie

FloraNL staat voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders, facturen en gemaakte afspraken.

Neem contact op