Over Season Flowers in Amsterdam en Zaandam

Zakelijk en particulier bestellen

We hebben ons gespecialiseerd in het leveren van duurzame bloemen en planten voor de zakelijke en particuliere markt. Zo leveren wij onder andere aan hotels, restaurants, events en kantoren. Met zowel onze bloemenstudio te Amsterdam als ons bloemenateliers in Zaandam bedienen wij de particuliere markt met bijvoorbeeld abonnementen aan voor bij u thuis. Meer dan 50 procent van de bloemen en planten zijn duurzaam. 

Bloemenarrangementen

Naast onze zakelijke opdrachtgevers staan wij klaar voor aanstaande bruidsparen. Wij hebben in 20 jaar al meer dan honderden bruiloften mogen voorzien van mooie bloemenarrangementen. Ons team bestaat sinds 2000 uit acht enthousiaste en creatieve bloemenarrangeurs.

Bezorgen in Groot Amsterdam en Zaanstad

Met ons eigen wagenpark van zes bestelauto’s zorgen we ervoor dat alle bestellingen op tijd bij u aanwezig zijn. Wij leveren in Groot Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Hoofddorp, Amstelveen, Abcoude, Diemen, Badhoevedorp, Aalsmeer en Landsmeer.


Wij vinden het belangrijk om duurzaam te ondernemen

Duurzame bloemist metropool Amsterdam

Sinds 2018 dragen wij met trots het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Wij vinden het belangrijk om duurzaam te ondernemen, zodat wij ons steentje bijdragen aan een mooiere wereld in de toekomst. Hiervoor kopen wij dagelijks verse duurzame bloemen in van onder meer het MPS-A keurmerk. Dit keurmerk is afgegeven door een onafhankelijke organisatie.

Kortom, wij zijn uw creatieve partner voor het verfraaien en aankleden van uw events, beurzen, het verzorgen van planten en bloemen op kantoor, tot het aanplanten van dakterrassen en tuinen, en uiteraard uw bloemen voor thuis dan wel de bruiloft van uw dromen!

Afspraak maken

Event bloemen

Wij gaan graag met u in gesprek over de gewenste event decoratie van bruiloft tot beurs van verjaardagsfeest tot feestelijk diner. Hierin gaan wij graag een stapje verder zodat u met plezier terugkijkt op een geslaagd evenement.

Flower d’arte

Daarnaast werken wij ook met de Flowerdart: een corsagehouder die met behulp van een magneet aan de kleding wordt bevestigd. Voor meer informatie over de Flowerdart kunt u flowerdarte.nl bezoeken.

Kerst bij u

Ook verzorgen wij de prachtigste kerstdecoraties van levende maar ook houdbare materialen. En zijn wij gespecialiseerd is het leveren en optuigen van kunstkerstbomen op locatie.