Duurzame bloemist in Amsterdam

Bij Season Flowers in Amsterdam en Zaandam dragen wij met trots het certificaat Barometer Duurzame Bloemist ofwel het onafhankelijke keurmerk sustainable florist. Hiermee zijn wij met onze bedrijfsvoering en de inkoop van bloemen en planten gegarandeerd duurzamer.

Duurzame bloemen en planten

Gemiddeld is bijna 50 procent van onze bloemen en planten duurzamer. We kopen bijvoorbeeld de keurmerken MPS-A(+), EKO/Biologisch en On the way to PlanetProof in.

Laat uw boeketten ook bezorgen in Amsterdam en omstreken door uw duurzame bloemist! Wij bezorgen in Groot Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Hoofddorp, Amstelveen, Abcoude, Diemen, Badhoevedorp, Aalsmeer en Landsmeer.

Duurzaam boeket bestellen


Bijna 50 procent van onze bloemen en planten is duurzamer

Keurmerk Barometer Duurzame Bloemist

De eisen voor het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist zijn tot stand gekomen in samenwerking met milieuorganisaties, koepelorganisaties, maatschappelijke organisaties (NGO’s), branchespecifieke onderzoeksbureaus, bloemisten, telers, veiling en groothandel.

We hebben hierdoor:

  • een duurzamer assortiment bloemen en planten
  • afval(scheiding) en chloorvrije of hernieuwbare verpakkingen
  • duurzame energie en -besparing
  • milieuvriendelijke schoonmaak
  • duurzamer transport en bezorging

Duurzaam bloemist Amsterdam en Zaandam

De criteria voor de certificering Barometer Duurzame Bloemist ofwel Sustainable Florist zijn volledig gebaseerd op het bestaande Nederlandse certificatieschema, ontwikkeld en beheerd door SMK (Stichting MilieuKeur). Voor meer informatie ga naar de Barometer Duurzame Bloemist.