Over ons

Season Flowers heeft twee vestigingen; onze bloemenstudio op de Zuidas in Amsterdam en een bloemenatelier in Zaandam waar we dagelijks de mooiste bloemstukken schikken en ontwerpen.

We hebben ons gespecialiseerd in het leveren van bloemen en planten aan de zakelijke markt. Zo leveren wij onder andere aan hotels, restaurants, events en kantoren.

Naast onze zakelijke opdrachtgevers staan wij ook klaar voor aanstaande bruidsparen; wij hebben in 17 jaar al meer dan honderden bruiloften mogen voorzien van mooie bloemenarrangementen.

We zijn in 2000 gestart en ons team bestaat inmiddels uit tien enthousiaste en creatieve bloemenarrangeurs. Met ons eigen wagenpark van vijf bestelauto’s zorgen we ervoor dat alle bestellingen op tijd bij u aanwezig zijn.

Kortom, wij zijn uw creatieve partner voor het verfraaien en aankleden van uw events, beurzen, het verzorgen van planten en bloemen op kantoor, tot het aanplanten van dakterrassen en tuinen, en uiteraard uw bloemen voor thuis danwel de bruiloft van uw dromen!

U kunt bij beide vestigingen terecht voor informatie over bloemendecoraties en plantenwensen, maar u kunt ook gemakkelijk in contact met ons komen door ons contactformulier in te vullen.

Onze klanten laten regelmatig blijken dat ze vrolijk worden van onze creaties!